Baby Food

Baby koi voeding, house of kata babyfood

Baby Koi voer van House of Kata, een compleet startervoer voor uw jonge eenjarige Koi (Tosai). Geef uw Tosai Koi het eerste jaar een goede start met Baby Food van House of Kata. In deze fase van het leven worden essentiële organen in het lichaam verder gevormd en ontwikkeld, de ruggengraat en kieuwen ontwikkelen zich afhankelijk van de toegediende voedingstoffen. 

Voor een goede groei en ontwikkeling van een jonge Nishikigoi.(Japans voor veelkleurige Koi) bevat het baby koivoer een hoog eiwitpercentage. Het evenwichtige gehalte aan natuurlijke mineralen, sporenelementen en toegevoegde vitaminen kan de afweerkrachten en de vitaliteit van de Nishikigoi verbeteren. 

Babykoi koi voer, koivoer speciaal voor jong koi. makkelijk verteerbaar door de kleine korrel koivoer met uitgebalanceerde ingrediënten

En zo kan uw Tosai (baby koi) uitgroeien tot een gezonde en evenwichtige Nisai (tweejarige Koi)

Wij adviseren de volgende percentages voer aan te houden voor uw Nishikigoi om een optimale groei en ontwikkeling van zowel organen als een sterk bottenstelsel te verkrijgen. Deze percentages berekent u van het lichaamsgewicht van uw Nishikigoi: Tosai: 7 procent voer, Nisai: 3 procent voer, Sansai en ouder afhankelijk van het gewicht: 0.5 tot 1 procent voer. Vanaf 20 graden Celcius werkt het darmstelsel en dus de spijsvertering, optimaal! Met deze temperatuur kunt u verantwoord maximaal voeren.

baby koi voer house of kata -babyfood

Omdat jonge Nishikigoi kortere darmen hebben, presteert de spijsvertering bij dezelfde wateromstandigheden minder dan die van grotere vissen, terwijl ze juist meer voedsel moet verwerken. Wij adviseren om vaker te voeren in kleinere hoeveelheden dan bij volwassen Nishikigoi. Bovendien leidt overmatig voeren tot watervervuiling omdat het voer niet voldoende verteerd kan worden door de darmen van de vis. 

Onze stelling is: voer de Koi echter niet meer dan ze in circa 5 minuten opeten.  Voeren: vanaf 8 graden watertemperatuur

Samenstelling: Carotenoïden, Spirulina, Paprika, Krill, Vismeel, Kleimineralen Analytische bestanddelen: Eiwit 55%, Ruwe vetten 15%, As 9%, Koolhydraten 10%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 21.000 l.E/kg, Vitamine B3 1500 l.E/kg, Vitamine E 200 mg/kg, Vitamine C 140 mg/kg.

Niet geschikt voor Herkauwers.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

23 januari, 2020