Grower

grower-house-of-kata-uitgelicht

Grower

grower-groei-koi voer

Een voeding rijk drijvend voer voor vijvervissen verrijkt met, o.a. vitamine E, C en diverse vitamine B. Vanaf het late voorjaar tot en met het vroege najaar wanneer de watertemperatuur hoger is, is ook de stofwisseling van de Nishikigoi optimaal. Tijdens deze periode weet de Nishikigoi haar voedingstoffen optimaal om te zetten in groei, lichaamsgewicht, weerstand en gezondheid.  In deze periode kan de Nishikigoi zich optimaal ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Grower zorgt voor goede groeiresultaten.

Bijzonder geschikt voor jonge vissen. Naast de bevordering van groei, kan Grower het weerstandsvermogen ondersteunen. En dat kan ervoor zorgen dat uw vissen gezonder kunnen leven. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar. Deze verteerbaarheid zorgt ook voor optimale opname van de voedingstoffen door het lichaam van de vis. Voor een optimale groei is het aan te raden meerder keren per dag te voeren. Het zal uw filter minder belasten. Niet geschikt voor Herkauwers.

Korrel: 4,5 mm ook verkrijgbaar in 3 mm

Voerperiode: april, mei, juni, juli augustus, september, oktober.  Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Krill, Witvismeel, Tarwekiemen, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Eiwit proteïnen 38%, Koolhydraten 34%, As 8,5%, Ruwe vetten 9%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 130 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

Niet geschikt voor Herkauwers.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

23 januari, 2020