Ander Voer

Nature Mix

Nature mix house of kata

Top kwaliteit natuurvoer voor uw Koibestaande uit gedroogde en gefilterde Gammarus, Meelwormen en Zijderupsen in pop stadium.Deze mix bevat eiwitten, mineralen en natuurlijke pigmenten. Eiwitten zorgen voor groei, het herstel van beschadigd weefsel en de productie van eitjes en zaad. De natuurlijkepigmenten in deze mix zorgen voor intensere kleuren.Nature Mixbevordert de groei en helpt vergroeiing van uw Koi te voorkomen. 

Variatie in het dagelijkse menu van uw Koi is van belang. Voor het beste resultaat adviseren wij u deze mix naast de dagelijkse voeding enkele malen per week vanaf een watertemperatuur van 12°cmet mate te voeren. Geef uw Koi een hoeveelheid die in ca. 5 minuten geconsumeerd wordt.

Ingrediënten:Eiwitten 49%, Vetten 14%, As 9%,Vezels 7%, Calcium (C) 1,9%, Fosfor 0,4%

Meelwormen

Top kwaliteit natuurvoer voor uw Koi. Gedroogde en geschoonde meelwormen bevatten veel eiwitten. Deze eiwitten zijn bijzonder goed voor de groei van uw Koi. Een groot voordeel is dat deze geselecteerde meelwormen direct aan de vissen gevoerd kunnen worden. Van levende meelwormen hoor je nog wel eens dat ze door zouden leven in de vis, met als gevolg dat de ingewanden van de vis aangevreten kunnen worden.
Voeren vanaf een watertemperatuur van 15°c. 
Voedingsadvies: Geef uw vissen een hoeveelheid meelwormen die in ca. 5 minuten geconsumeerd wordt.

Samenstelling: analyse; eiwit 50% ,vet 5,3% ,ruwe celstof 9,6% ,as 16,2% ,Calcium (C): 5,7%,Fosfor: 1,4%

Sturgeon

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.

Een uitgebalanceerd professioneel Steur voer met een hoog proteïne gehalte, dat een uitstekende groei mogelijk maakt. Het voer bevat verder de kwaliteits ingrediënten in de juiste hoeveelheden die nodig zijn voor de dagelijkse voeding van uw steur. De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding, die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en daarmee gezondere steuren.

Voeradvies: Voeren vanaf 6 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit 47%, Koolhydraten 30%, Ruw vet 14%, As 9%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A  10.000 I.E/kg, Vitamine B3  1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C  80 mg/kg

Paddlefish Mix

lepelsteur

House Of Kata Lepelsteur Mix. Een prima alternatief voor de natuurlijke voedingsbron. De mix bevat langzaam zinkende delen voor een natuurlijke voedselopname voor de lepelsteur. Het proteïne gehalte draagt bij aan de groei. De Lepelsteur leeft meestal in rustig stromende gedeeltes van een rivier. Met de peddelvormige snuit scannen ze de omgeving af op zoek naar plankton, continue bezig met het vergaren van voedsel. Ze zwemmen met hun mond wijd open en zeven daarbij plankton uit het rivierwater. Het is een van de weinige zoetwatervissen die op deze walvisachtige manier aan voedsel komt.

Samenstelling: Paprika, mais, Soja, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit 48%, Koolhydraten 34%, As 8%, Ruwe vetten 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

Goldfish Mix

goldfishmix

Een optimaal samengesteld drijvend totaalvoer voor alle goudvissen, windes, zeelt, shubunkin, zonnebaars en andere koudwater vissen die in uw vijver verblijven. Een voer met een laag vet en medium proteïne gehalte, dat alle voedingstoffen bevat voor een gezond vissen leven en kan het gehele jaar gevoerd worden. De pellets blijven een lange tijd drijven, wat zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren.

Goudvis mix

De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding, die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en daarmee gezondere vissen. Over het algemeen voert u per keer de hoeveelheid die binnen 5 minuten gegeten word.

Voeradvies: Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.          

Tripple Shrimp Mix

shrimp

Nishikigoi zijn verzot op garnalen. De mix bestaat uit Krill, Russische en Aziatische garnalen. De beste ingredienten van drie werelddelen hebben wij alvast voor u bijelkaar gebracht in een en dezelfde verpakking.

De pootjes en de schaal van de garnalen bevatten veel mineralen welke o.a. zorgen voor de opbouw van het geraamte, zenuwstelsel en het in stand houden van de gas wisseling in het bloed van de vis. Bovenal bevat de schaal rode pigment wat de kleur van de Nishikigoi versterkt. Wij adviseren Tripple Shrimp mix ophet menu te zetten. Tripple Shrimp Mix van House of Kata is zeer licht verteerbaar.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.

De mix bevat veel eiwitten, welke o.a. zorgen voor de groei het herstel van beschadigd weefsel en de productie van eitjes en zaad. Eiwitten zijn erg belangrijk voor een Nishikigoi, een tekort aan eiwitten zal de groei verstoren en kan op langer termijn vergroeiing van de ruggengraat veroorzaken.

Voeradvies: Voeren vanaf 6 graden watertemperatuur.

Caterpillar Pops

caterpilar

Tijdens de zomermaanden wanneer de stofwisseling van de Koi op haar hoogst is, hebben ze een eiwitrijk menu nodig om snel te kunnen groeien en ontwikkelen. Variatie is hierbij van belang. Naast de dagelijkse voeding adviseren wij Caterpilar pops. Dit zijn zijderupsen (in pop stadium). Zijderupsen bevatten veel eiwitten waardoor de groei van de Nishikigoi versneld kan worden.

Voeradvies: House of Kata adviseert Caterpillar Pops maximaal drie maal per week beperkt en bij een watertemperatuur vanaf 15 graden te voeren.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.

Ingredienten:Een eiwit- en mineralenrijke mix van gedroogde en gefilterde zijderupsen, in pop stadium. Bevordert groei en helpt vergroeiing van Nishikigoi voorkomen.