Ander Voer

Nature Mix

Natuurvoer voor uw vijvervissen bestaande uit gedroogde en gefilterde Gammarus, Meelwormen en Zijderupsen in pop stadium. Deze mix bevat eiwitten, mineralen en natuurlijke pigmenten. Eiwitten kunnen zorgen voor groei, het herstel van beschadigd weefsel en de productie van eitjes en zaad. De natuurlijke pigmenten in deze mix kunnen zorgen voor intensere kleuren. 

Nature mix house of kata

Variatie in het dagelijkse menu van uw Koi is van belang. Voor het beste resultaat adviseren wij u deze mix naast de dagelijkse voeding enkele malen per week vanaf een watertemperatuur van 12°c met mate te voeren. Geef uw Koi een hoeveelheid die in ca. 5 minuten geconsumeerd wordt. Niet geschikt voor Herkauwers 

Ingrediënten: Eiwitten 49%, Vetten 14%, As 9%, Vezels 7%, Calcium (C) 1,9%, Fosfor 0,4%

Niet geschikt voor Herkauwers 


Meelwormen

Natuurvoer voor uw vijvervissen. Gedroogde en geschoonde meelwormen bevatten veel eiwitten. Deze eiwitten zijn bijzonder goed voor de groei van uw Koi. Een groot voordeel is dat deze geselecteerde meelwormen direct aan de vissen gevoerd kunnen worden. Van levende meelwormen hoor je nog wel eens dat ze door zouden leven in de Voedingsadvies: Geef uw vissen een hoeveelheid meelwormen die in ca. 5 minuten geconsumeerd wordt. 

Voeren vanaf een watertemperatuur van 15°c


Samenstelling: analyse; eiwit 50%, vet 5,3%, ruwe celstof 9,6%, as 16,2%, Calcium (C): 5,7%, Fosfor: 1,4%

Niet geschikt voor Herkauwers


Sturgeon

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.

Een uitgebalanceerd professioneel Steur voer met een hoog proteïne gehalte, dat een uitstekende groei mogelijk kan maken. Het voer bevat verder de kwaliteits ingrediënten in de juiste hoeveelheden die nodig zijn voor de dagelijkse voeding van uw steur. De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding, die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en daarmee gezondere steuren. 

Voeradvies: Voeren vanaf 6 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit 47%, Koolhydraten 30%, Ruw vet 14%, As 9%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 80 mg/kg

Niet geschikt voor Herkauwers


lepelsteur

Paddlefish Mix

House Of Kata Lepelsteur Mix. Een prima alternatief voor de natuurlijke voedingsbron. De mix bevat langzaam zinkende delen voor een natuurlijke voedselopname voor de lepelsteur. Het proteïne gehalte draagt bij aan de groei. De Lepelsteur leeft meestal in rustig stromende gedeeltes van een rivier. Met de peddelvormige snuit scannen ze de omgeving af op zoek naar plankton, continue bezig met het vergaren van voedsel. Ze zwemmen met hun mond wijd open en zeven daarbij plankton uit het rivierwater. Het is een van de weinige zoetwatervissen die op deze walvisachtige manier aan voedsel komt.

Samenstelling: Paprika, mais, Soja, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Eiwit 48%, Koolhydraten 34%, As 8%, Ruwe vetten 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

Niet geschikt voor Herkauwers


Goldfish Mix

goldfishmix

Een optimaal samengesteld drijvend totaalvoer voor alle goudvissen, windes, zeelt, shubunkin, zonnebaars en andere koud water vissen die in uw vijver verblijven. Een voer met een laag vet en medium proteïne gehalte, dat alle voedingstoffen bevat voor een optimaal vissen leven.  Over het algemeen voert u per keer de hoeveelheid die binnen 5 minuten gegeten wordt. 

Voeradvies: Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.          

Niet geschikt voor Herkauwers


Tripple Shrimp Mix

shrimp

Vijvervissen zijn verzot op garnalen. De mix bestaat uit Krill, Russische en Aziatische garnalen. De beste ingrediënten van drie werelddelen hebben wij alvast voor u bij elkaar gebracht in een en dezelfde verpakking. De pootjes en de schaal van de garnalen bevatten veel mineralen. Bovenal bevat de schaal rode pigment wat de kleur van de Nishikigoi kan versterken. Wij adviseren Tripple Shrimp mix op het menu te zetten. 

Voeradvies: Voeren vanaf 6 graden watertemperatuur.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.

Niet geschikt voor Herkauwers


Caterpillar Pops

caterpilar

Tijdens de zomermaanden wanneer de stofwisseling van de Koi op haar hoogst is, hebben ze een eiwitrijk menu nodig om snel te kunnen groeien en ontwikkelen. Variatie is hierbij van belang. Naast de dagelijkse voeding adviseren wij Caterpilar pops. Dit zijn zijderupsen (in pop stadium). Zijderupsen bevatten veel eiwitten waardoor de groei van de Nishikigoi versneld kan worden. 

Voeradvies: House of Kata adviseert Caterpillar Pops maximaal driemaal per week beperkt en bij een watertemperatuur vanaf 15 graden te voeren. 

Ingrediënten: Een eiwit- en mineralenrijke mix van gedroogde en gefilterde zijderupsen, in pop stadium.

Niet geschikt voor Herkauwers

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.