Gezondheid

vitaline House of KataVitaliné

House of Kata Vitaliné versterkt het natuurlijke afweersysteem van de vissen door een combinatie van aloe-vera, jodium en vitamine C. Door de uitgebalanceerde samenstelling van Aloe-vera, jodium en vitamine C, versterkt Vitaliné het immuunsysteem van siervissen, verbetert het hun weerstand tegen ziekteverwekkers en bevordert de genezing van wondjes en herstel van de huid. Een ideaal product om uw vissen te beschermen bij ‘stress’ omstandigheden, zoals bij of na transport, na medicijn gebruik, bij het uitvangen van de vissen of bij het inbrengen van nieuwe vissen in de vijver. Een ideaal product voor gebruik voor en na een koishow. Bovendien is het een ultiem middel mochten de vissen wat suf in de vijver aanwezig zijn. Door Vitaliné wordt het water weer geconditioneerd en daarmee worden ook de Koi weer vitaal. Uitermate geschikt als noodmiddel bij een Kalium Permanganaat behandeing. Mocht het tijdens een dergelijke behandeling fout gaan, kunt u de behandeling middels Vitaliné meteen afbreken. 1 liter voor 20.000 liter

Unique BoostUnique-Boost-3-736x480

Uitermate geschikt om de weerstand te verhogen na een periode van quarantaine door ziekte of transport. De boost zit hem in de extra toegevoegde premix van vitaminen o.a. vitamine E en diverse vitamine B. Daarmee is het een compleet kwaliteitsvoer verrijkt met, propolis en knoflook. Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en op de lever, het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam en de ontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit.

De Chinezen de oude Grieken en ook de Romeinen gebruikten al knoflook tegen allerlei kwalen zoals infecties, wonden en zweren. Knoflook is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3 en C. Het toevoegen van knoflook aan het voer zorgt voor een zuiverende werking van de darmen, een antibacteriele werking. Dit heeft als voordeel een verhoogde vitaliteit, weerstand en darmflora van uw Nishikigoi. De pellets hebben een lang drijvend vermogen, wat zorgt voor een overzichtelijk voedingsritueel en dat verkleint de kans op overmatig voeren en de nadelige gevolgen ervan. Als u het beste voor uw Nishikigoi wilt, mag dit voer bij u niet ontbreken.

Voeradvies: Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Propolis, Knoflook, Krill, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40 %, Eiwit 35%, As 7%, Ruwe vetten 7 %. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg,  Vitamine E 150 mg/kg,  Vitamine C 120 mg/kg.

Supreme Propolis

propolis

Supreme Propolis is ons hoogwaardige complete voer, verrijkt met het natuurlijke antibioticum: propolis. Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en op de lever, het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam, de ontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit. Al jaren gebruikt door mens en dier heeft veelvuldig onderzoek aangetoond dat propolis nog meer positieve bijdragen levert aan het welzijn van Nishikigoi.

Voorjaar: Het voeren van Propolis in het voorjaar zorgt ervoor dat ze na de koude winterperiode snel een verhoogde weerstand opbouwen. Hiermee is uw Nishikigoi direct aan het begin van het seizoen beter beschermt tegen infecties en parasieten. Door de lange vastenperiode ligt de peristaltiek (langzaam voortschrijdende beweging van de darm) hoegenaamd nog stil. Dit moet langzaam op gang komen door het verstrekken van kleine hoeveelheden voer.

Na medicijnkuur: Ook vissen welke vervoerd zijn kunnen de hulp van Propolis gebruiken. Evenals na een behandeling van uw Nishikigoi met medicijnen is het goed om uw juwelen vier weken Supreme Propolis te voeren en zo uw Nishikigoi te helpen de verloren weerstand weer op te bouwen. Propolis stimuleert het immuunsysteem van de Nishikigoi, waardoor er een goede en sterke afweer wordt ontwikkeld tegen infecties. Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.
Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.
Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Krill, Witvismeel, Propolis,  Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 35%, As 7%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg

premiergarlicPremier Garlic

De Chinezen, de oude Grieken en ook de Romeinen gebruikten al knoflook tegen allerlei kwalen zoals infecties, wonden en zweren. Knoflook is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3 en C. Het toevoegen van knoflook aan het voer zorgt voor een zuiverende werking van de darmen, een antibacteriële werking remmende werking, Ideaal voor gebruik na het opstarten van een filter of na m­edicinale behandeling.

De toevoeging van calcium montmorriloniet klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam en verbetert de spijsvertering van de vis. Dat heeft weer als voordeel dat de hoeveelheid uitwerpselen, die zwaar drukt op de capaciteit van uw filter, flink afneemt. De waterkwaliteit en de leefomgeving van de vissen zal verbeteren. De met zorg geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatieve voeding, die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en daarmee gezondere Nishikigoi.

Voeren vanaf  8 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Krill, Witvismeel, Knoflook, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 35%, As 7%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.