Kampioensvoer

Royal Mix

royal

Een voer met een mix van pellets 2, 3 en 4.5 mm voor vijvervissen. Wij hebben het u wel heel makkelijk gemaakt. Royal Mix is een hoogwaardig compleet voer, met de meest uitzonderlijke natuurlijke bestanddelen die we u te bieden hebben in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn zeoliet, knoflook, propolis, 3 soorten gedroogde garnalen. Een kwaliteitsmix met de beste eigenschappen van de House of Kata voersoorten. Wij hebben het alvast voor u bij elkaar gebracht in een verpakking. Ideaal voor diegene die voor gemak kiest. Royal Mix bevat bovendien de natuurlijke pigmenten en eiwitten van super bestanddelen uit drie werelddelen. Het gaat hierbij om Krill, Russische en Aziatische garnalen, welke o.a. kunnen zorgen voor de groei en het herstel van beschadigt weefsel en kan de productie van eitjes en zaad bevorderen 

Eiwitten zijn erg belangrijk voor een Nishikigoi, een tekort aan eiwitten zal de groei verstoren en kan op langer termijn vergroeiing van de ruggengraat veroorzaken. Toegevoegd zijn spirulina, astaxanthine en paprika extracten.

De rijke hoeveelheid aan proteïne, vitamines en mineralen maakt het een voer geschikt om in een korte periode de vis op gewicht te brengen. 

Hiermee kan uw Nishikigoi in het seizoen beter beschermd worden tegen infecties en parasieten. Nishikigoi welke vervoerd, of met medicijnen behandeld zijn kunnen de hulp van Royal Mix goed gebruiken. Tijdens de zomermaanden kunnen de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. 

Voerperiode: april, mei, juni, juli augustus, september, oktober. Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur.

Royal mix detail

Samenstelling: Krill, Russische/ Aziatische garnalen, Witvismeel, Klei mineralen, Propolis, Knoflook, Zeoliet, Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Eiwit 42%, Koolhydraten 30%, As 8,5%, Ruwe vetten 10%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg. 

Niet geschikt voor Herkauwers.


Super Grower

Voor vijvervissen. Tijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Super Grower kan zorgen voor snelle groei en volle kleuren. Is geschikt. Kan daardoor mogelijk in een korte periode de vis op gewicht brengen. Kan bij jonge vissen het weerstandsvermogen ondersteunen. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar.

supergrower

De Grower zit hem in de extra toegevoegde premix van o.a. vitamine E, C en diverse vitamine B. De natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi kunnen bevorderen. De kleuren rood en oranje kunnen worden geïntensiveerd waardoor mogelijk geen uitwerking op witte vlakken van uw Koi. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Met deze vier bronnen is deze formule een favoriet van vele serieuze hobbyisten een zeer voedingsrijk drijvend voer, gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten. 

Korrel: 4,5 mm

Voerperiode: april, mei, juni, juli augustus, september.  Voeren: vanaf 15 Watertemperatuur

Samenstelling: Astaxanthine, Carotenoïden, Paprika, Krill, Witvismeel, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 38%, Eiwit proteïnen 35%, As 8%, Ruwe vetten 7%, Spirulina 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine C 160 mg/kg, Vitamine E 150 mg/kg.

Niet geschikt voor Herkauwers.


Quatro Color

quatro

Voor Vijvervissen. Tijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Met het voeren van Quatro Color krijgt die de vis die het in zich heeft de mooie kleuren en gezonde groei. Quatro Color gebruikt de natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal kunnen bevorderen. De kleuren rood en oranje kunnen worden geïntensiveerd waardoor mogelijk geen uitwerking op witte vlakken van uw Koi. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Deze natuurlijke grondstoffen geven de Nishikigoi een kans op een beter contrast en kleuren. 

De rijke hoeveelheid aan proteïne, vitamines en mineralen in Color maakt het een voer waardoor uw Nishikigoi een gezonde groei kunnen doormaken. De toevoeging van klei mineralen aan het voer kan toxine uit het lichaam verwijderen en de spijsvertering verbeteren. Dat heeft weer als voordeel dat de hoeveelheid uitwerpselen, die zwaar drukt op de capaciteit van uw filter, flink af kunnen nemen. De waterkwaliteit en de leefomgeving van de vissen kunnen hierdoor verbeteren. De kleuren rood en oranje kunnen worden geïntensiveerd waardoor mogelijk geen uitwerking op witte vlakken van uw Koi. Uw vissen kunnenverhoogde eetlust en kracht tonen. Het is een belangrijk mineraal dat ervoor kan zorgen dat de Koi zich thuis voelt als in zijn eigen Japanse mudpond.

Korrel: 4,5 mm

Voerperiode: april, mei, juni, juli augustus, september, oktober. Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Krill, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 38, As 7,5%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

Niet geschikt voor Herkauwers.


Danish Mix

Danish Mix 9053 20lit

Volledig diervoeder voor vijver vissen. Een super groeivoer kan zorgen voor een volle body en diepe kleuren. Danish Mix kan verder bijdragen aan de huidkwaliteit en groei. Er zijn uitzonderlijke ingrediënten toegevoegd zoals zeoliet, knoflook en propolis. Verder natuurlijke pigmenten en eiwitten Krill, Russische en Aziatische garnalen verrijkt met een extra premix van vitamines. 

Mix van pellets 2, 3 en 4.5 mm

Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Astaxanthine, Russische/ Aziatische garnalen, Carotenoïden, Paprika, Krill, Witvismeel, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 34%, Eiwit proteïnen 38%, As 8%, Ruwe vetten 8%, Spirulina 3%, Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I. E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine C 130 mg/kg, Vitamine E 140 mg/kg. 

Niet geschikt voor Herkauwers.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.