Kampioensvoer

Royal Mix

royalEen voer met een mix van pellets 2, 3 en 4.5 mm. Wij hebben het u wel heel makkelijk gemaakt. Royal Mix is een hoogwaardige compleet voer, met de meest uitzonderlijke natuurlijke bestanddelen die we u te bieden hebben in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn zeoliet, knoflook, propolis, 3 soorten gedroogde garnalen. Een kwaliteitsmix met de beste eigenschappen van de House of Kata voersoorten. Wij hebben het alvast voor u bij elkaar gebracht in een verpakking. Ideaal voor diegene die voor gemak kiest.

Royal Mix bevat bovendien de natuurlijke pigmenten en eiwitten van super bestanddelen uit drie werelddelen. Het gaat hierbij om Krill, Russische en Aziatische garnalen, welke o.a. zorgen voor de groei het herstel van beschadigt weefsel en de productie van eitjes en zaad. Eiwitten zijn erg belangrijk voor een Nishikigoi, een tekort aan eiwitten zal de groei verstoren en kan op langer termijn vergroeiing van de ruggengraat veroorzaken. Toegevoegd zijn spirulina, astaxanthine en paprika extracten.

Royal mix detailDe rijke hoeveelheid aan proteine, vitamines en mineralen maakt het een voer geschikt om in een korte periode de vis op gewicht te brengen. Hiermee is uw Nishikigoi in het seizoen beter beschermd tegen infecties en parasieten. Nishikigoi welke vervoerd, of met medicijnen behandeld zijn kunnen de hulp van Royal Mix goed gebruiken om de verloren weerstand weer op te bouwen.

Tijdens de zomermaanden kunnen de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Met het voeren van Royal Mix bent u er zeker van dat uw Nishikigoi de mooiste kleuren krijgt en daarbij een gezonde groei doormaakt. Vooral de kleuren rood en oranje worden geïntensiveerd en het heeft geen negatieve uitwerking op witte vlakken

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober. Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur.
Samenstelling: Krill, Russische / Aziatische garnalen, Witvismeel, Klei mineralen, Propolis, Knoflook, Zeoliet, Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Eiwit 42%, Koolhydraten 30%, As 8,5%, Ruwe vetten 10%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

 

Super Gower

supergrowerTijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Super Grower zorgt voor snelle groei en volle kleuren Is geschikt om in een korte periode de vis op gewicht te brengen. Bijzonder geschikt voor jonge vissen. Met name geschikt om de weerstand te verhogen. Door de hoogwaardige kwaliteit van de grondstoffen is het voer licht verteerbaar.

De Grower zit hem in de extra toegevoegde premix van o.a. vitamine E, C en diverse vitamine B. De natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal bevorderen. Vooral de kleuren rood en oranje worden geïntensiveerd, zonder negatieve uitwerking op witte vlakken. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Met deze vier bronnen is deze formule een favoriet van vele serieuze hobbyisten en Japanse Nishikigoi kwekers. is een zeer voedingsrijk drijvend voer, gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september.  Voeren: vanaf 15 Watertemperatuur

Samenstelling: Astaxanthine, Carotenoïden, Paprika, Krill, Witvismeel, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 38%, Eiwit proteïnen 35%, As 8%, Ruwe vetten 7%,  Spirulina 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine C 160 mg/kg, Vitamine E 150 mg/kg.

 

Quatro Color

quatroTijdens de zomermaanden kunnen de kleuren van de Nishikigoi zich het best ontwikkelen, zowel in kleur als formaat. Met het voeren van Quatro Color bent u er zeker van dat uw Nishikigoi de mooiste kleuren krijgt die de vis in zich heeft en een gezonde groei doormaakt. Quatro Color gebruikt de natuurlijke pigmenten van vier super bestanddelen die de kleuren van de Nishikigoi optimaal bevorderen. Vooral de kleuren rood en oranje worden geïntensiveerd en het heeft geen negatieve uitwerking op witte vlakken. Het gaat hierbij om krill, spirulina, astaxanthine en paprika extracten. Deze natuurlijke grondstoffen geven de Nishikigoi een beter contrast en briljante kleuren. De rijke hoeveelheid aan proteïne, vitamines en mineralen in Color maakt het een voer waarvan uw Nishikigoi zeker gaan groeien.

De toevoeging van calcium montmorriloniet klei aan het voer zorgt voor het verwijderen van schadelijke toxine uit het lichaam en verbetert de spijsvertering van de vis. Dat heeft weer als voordeel dat de hoeveelheid uitwerpselen, die zwaar drukt op de capaciteit van uw filter, flink afneemt. De waterkwaliteit en de leefomgeving van de vissen zal verbeteren. De kleuren zullen levendiger zijn, en het witte helderder. Uw vissen zullen verhoogde eetlust en kracht tonen. Het is een belangrijk mineraal dat er voor zorgt dat de Koi zich thuis voelt als in zijn eigen Japanse mudpond. Het versnelt de groei en verbetert de gezondheid van de Koi.

Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober. Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Krill, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 38, As 7,5%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

 

Danish Mix

Danish Mix 9053 20litVolledig diervoeder voor vijver vissen. Een super groeivoer met probiotische werking zorgt voor volle body en diepe kleuren. Haar probiotische werking draagt bij aan uitstekende huidkwaliteit, verbeterde groei, verhoogde weerstand, geweldige kleuren  en een goede body van uw Koi.  Uitzonderlijke ingrediënten als zeoliet, knoflook en propolis. Natuurlijke pigmenten en eiwitten Krill, Russische en Aziatische garnalen verrijkt met een extra premix van vitamines. Niet geschikt voor herkauwers.

Voeren vanaf 10 graden watertemperatuur.

Samenstelling: Astaxanthine, Russische / Aziatische garnalen, Carotenoïden, Paprika, Krill, Witvismeel, Montmorilloniet klei. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 34%, Eiwit proteïnen 38%, As 8%, Ruwe vetten 8%, Spirulina 3%, Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine C 130 mg/kg, Vitamine E 140 mg/kg.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.