Lage Temperaturen

Wheat Germ

wheatgermIn de winter wanneer de watertemperaturen lager liggen, neemt ook de stofwisseling van de vis af. House of Kata Wheat Germ is een voer dat zelfs bij lagere temperaturen licht verteerbaar is. Zolang uw Koi blijven eten kunt u Wheat Germ gewoon blijven voeren. Hiervoor hebben we een licht verteerbaar voer voor samengesteld. Een uitgebalanceerd voer speciaal voor lage watertemperaturen. Door de uitgekiende samenstelling van tarwekiemen en vitamines wordt het voer snel opgenomen en verteerd. Dit voorkomt verstopping van de darmen.

De Stimulantia verkleinen de kans op infecties door schadelijke bacterien. Tevens wordt het immuunsysteem van de Nishikigoi gestimuleerd. Dit alles is nodig om de Nishikigoi optimaal gezond te houden. Uitstekend verteerbaar, zelfs bij lage watertemperaturen. De stofwisseling van vissen werkt bij een lage watertemperatuur langzamer, waardoor normaal voer slechter verteerd wordt. House of Kata Wheat Germ kunt u de hele winterperiode blijven voeren. Het is daarom een ideaal voer voor ons koude Europese klimaat.  Omdat vissen tijdens de wintermaanden dieper onder water verblijven, is er ook een zinkende pellet verkrijgbaar onder de naam Balance Sinking.

 Voeren: vanaf 6-10 graden watertemperatuur en bij gebruik filter matig voeren

Samenstelling: Tarwekiemen, Witvismeel, Soja, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 39%, Eiwit 30%, As 7%, Ruwe vetten 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 IE/kg,  Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

Balance Sinking

essentialIn de winter wanneer de watertemperaturen lager liggen, neemt ook de stofwisseling van de vis af. Hiervoor hebben we een licht verteerbaar voer voor samengesteld. Een uitgebalanceerd voer speciaal voor lage watertemperaturen. Door de uitgekiende samenstelling van tarwekiemen en vitamines wordt het voer snel opgenomen en verteerd. Dit voorkomt verstopping van de darmen. Hierdoor verkleint de kans op infecties door schadelijke bacteriën. Tevens wordt het immuunsysteem van de Nishikigoi gestimuleerd. Dit alles is nodig om de Nishikigoi optimaal gezond te houden tijdens het voor- en najaar.

House of Kata maakt gebruik van de ideale kleine pellets van 3 mm. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat het voeren van kleine pellets bijdragen aan een betere spijsvertering van zowel grote als kleine vissen. Naast de ideale kleine pellets heeft het voer de unieke eigenschap de fecaliën in te kapselen waardoor deze een aanzienlijk mindere belasting geven op het filtersysteem.

Productfotografie, House of Kata, Gerrit Arends.Reiger bezoek: Ook na een reigerbezoek wanneer uw vissen geschrokken zijn en soms enkele dagen onderin de vijver verblijven is dit voer een uitkomst. U forceert ze niet met stress aan het oppervlakte water te verschijnen, maar ze kunnen op de bodem de broodnodige voeding krijgen en op een natuurlijke manier tot rust komen.

Voeren: vanaf 6 graden watertemperatuur
Samenstelling: Paprika, Mais, Soja, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 37%, Eiwit 30%, As 5,5%, Ruwe vetten 3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.