Welkom bij House Of Kata

House_Of_Kata_logo.jpg
U heeft uw vissen met zorg uitgekozen en in uw vijver verdienen uw juwelen het allerbeste dat u ze kunt geven te weten, House of Kata. Naast de inmiddels vertrouwde en bekende voerlijn op basis van natuurlijke ingrediënten, bieden we een scala van andere producten voor uw vijversysteem.

Onze naam verwijst naar ‘Huis’ en het Japanse ‘KATA’ dat onder meer een vertaling kent van het woord ‘schouder’. Dat is wat we graag willen zijn, als een huis dat geborgenheid biedt en een schouder die ondersteunt en begeleidt.

Wij zijn een betrouwbare partner van Hollandse bodem met een uitgebreid netwerk en gevarieerd assortiment aan bewezen producten. Klantgerichtheid en daarmee flexibel ondernemen staat bij ons centraal. Wij leveren en distribueren onze producten aan de groothandel, vijverspeciaalzaken, nationaal en internationaal, zowel binnen als buiten de EU. Voor elk vraagstuk heeft House of Kata een oplossing en is die er nog niet, dan is het onze uitdaging deze te ontwikkelen. Heeft u naar aanleiding van het lezen van de informatie op onze internetsite vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op.

Hoogste kwaliteit

Alle producten met de naam Kata Koi Foods en de medicijnen van Kata Koi Care worden zorgvuldig geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Deze productie methode staat garant voor een zeer hoge productkwaliteit. Hiermee garanderen wij u het beste product!

NVWA geregistreerd: De NVWA inspecteert de werkprocessen van bedrijven en monitoren de samenstelling van grondstoffen en diervoeders. Voor de NVWA is het belangrijk te weten welke risico’s voor voedselveiligheid, productveiligheid, diergezondheid of dierenwelzijn bij bedrijven in het geding zijn. Dat is een voorwaarde om goed toezicht te kunnen houden. Wij zijn geregistreerd onder nummer: NVWA NR 09149840