Bacti Pearls

bacti

House of Kata Bacti Pearls is de meest eenvoudige en optimale oplossing om het bacteriebestand in uw filter in optima forma te brengen. Elke Bacti Pearl bevat miljarden micro organismen die meteen na het toevoegen aan uw filter hun nuttige werk gaan doen.  De Bacti Pearls zijn biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in uw filter. De mineralen en enzymen in de Bacti Pearl zorgen er samen met de zuurstofvoorziening in de Pearls voor dat de bacterieculturen in een optimale conditie worden gehouden, zodat de Bacti Pearls ook voor langere tijd houdbaar zijn. De Bacti Pearls helpen eveneens bij het opruimen van slib in de vijver en leidingen.

Gebruik vijvers tot 15.000 liter. De aangegeven hoeveelheid in uw filter of vijver doen en langzaam op laten lossen, overdosering is niet mogelijk. UV-C lampen kunnen gewoon aanblijven. Startdosering  500 ml. Onderhoud 500 ml per maand.

Inhoud:  500 ml.

Bacti Pearls 1000 ml

Gebruik vijvers tot 30.000 liter De aangegeven hoeveelheid in uw filter of vijver doen en langzaam op laten lossen, overdosering is niet mogelijk. UV-C lampen kunnen gewoon aanblijven

Startdosering  1 liter. Onderhoud 1 liter per maand.

Inhoud:  1000 ml.