loader image

Missie & Visie

Als autoriteit in de markt, met input van consument en vakhandel, ontwikkelen verbeteren en bieden wij kwaliteitsproducten met meerwaarde voor de vijverhobby in het algemeen en Koihobby in het bijzonder.

Met onze onderscheidende producten, ondersteunen en begeleiden wij de hobbyist bij de uitoefening van de vijverhobby waarbij het welzijn van de vis centraal staat.

Wij zijn een innovatieve consumentgerichte producent/ groothandel in de markt van Koi en vijver gerelateerde producten. Ons dynamische bedrijf biedt een complete lijn van hoogwaardige producten, ideaal voor iedere vijver hobbyist. De nadruk van ons assortiment ligt op het houden van Nishikigoi. De meest recente innovaties zijn beter bekend onder de noemer Koibiosecurity, een verzamelnaam voor het creëren en behouden van een gezonde leefomgeving voor Koi.

“Wij zijn een kennispartner op het gebied van vijvers en de gezondheid van vissen”.

Onze proactieve houding zorgt voor een continue drive om te innoveren ten behoeve van het welzijn van de Nishikigoi. Vele vernieuwende producten welke onder eigen paraplu op de markt zijn geïntroduceerd, zijn het bewijs van onze drive tot verbetering van de leefomgeving van de vissen in uw vijver.