loader image

Private Label

Het bedrijfsonderdeel dat zorg draagt voor maatwerk in verpakkingen. Wij zijn ingericht op een ruim assortiment van producten en samenstellingen. Met onze flexibele instelling bieden we onze klanten passende antwoorden op alle verpakkingsvraagstukken. De aanwezigheid van een eigen productiehal met een ruim machinepark biedt adequate oplossingen op het gebied van vloeistoffen, poeders en granulaten. Met meer dan voldoende capaciteit om ook uw bedrijf te ontzorgen.

Kwaliteit en service staan bij onze bedrijfsvoering hoog in het vaandel.

Het proces vindt dan ook plaats onder de strenge kwaliteitsnormen van het NVWA (Nieuwe Voedsel Waren Autoriteit). Ons kwaliteitssysteem staat volledig omschreven in een kwaliteitshandboek. Hiermee voldoen we ruimschoots aan de gestelde wettelijke normering en bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Onze productiefaciliteiten zijn voorzien van een uitgebreid machinepark waarmee we de verschillende materialen vakkundig afvullen in de door u gewenste verpakkingen.

Private Label

Wanneer u klant specifieke producten onder eigen naam of eigen merknaam op de markt wilt brengen zijn wij uw beste partner. Klant specifieke producten worden vakkundig en snel voor u geproduceerd en verpakt. Wij zijn in staat om tegen een scherpe prijs, kwalitatief goede producten te leveren en doordat wij een platte organisatie hebben kunnen wij tevens snel schakelen en onnodige miscommunicatie vermijden.

Een groot voordeel van private label is een verhoogde klantenbinding aan uw bedrijf doordat deze producten alleen bij uw zaak te verkrijgen zijn. Daarnaast is een huismerk vaak goedkoper bij inkoop en daarbij maakt u een goede winstmarge.

NVWA geregistreerd

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten, en handhaaft de natuurwetgeving. Verontreinigingen in diervoeder kunnen een gevaar zijn voor de gezondheid van dieren en ook van mensen. Diervoederbedrijven moeten daarom monitoren of hun grondstoffen schoon zijn, en hun eigen productieprocessen opbouwen volgens de principes van HACCP.

De NVWA inspecteert de werkprocessen van de bedrijven en monitort de samenstelling van grondstoffen en diervoeders. Voor de NVWA is het belangrijk te weten welke risico’s voor voedselveiligheid, productveiligheid, diergezondheid of dierenwelzijn bij bedrijven in het geding zijn. Dat is een voorwaarde om goed toezicht te kunnen houden. Daarom moeten bedrijven erkenningen, registraties, vergunningen, ontheffingen of toestemmingen aanvragen bij de NVWA.

Wij zijn geregistreerd onder nummer: NVWA NR 211434