loader image

Recensies

Lees hieronder de ervaringen van gebruikers van House of Kata producten. Onze gebruikers zijn verspreid over de hele wereld.

We horen graag van uw ervaringen. Laat ze hier achter.

Henk & Marianne Timmer

Henk & Marianne Timmer

Henk: Keeper van toonaangevende voetbalclubs als Feyenoord, AZ en Ajax | Marianne: Meervoudig kampioen & olympisch gouden medaillewinnares schaatsen

Wij hebben bewust gekozen voor de producten van House Of Kata. Wij herkennen ons in het gebruik van natuurlijke ingrediënten in dit Koivoer. Als topsporters weten wij dat hoogwaardige voeding een noodzaak is voor topprestaties. Elke tak van sport heeft een optimale voedingsverhouding nodig tussen eiwitten, koolhydraten, vet, vocht, mineralen, vitaminen en andere supplementen. Door deze kennis over uitgebalanceerde voeding voor onszelf weten we wat we onze Koi moeten voorschotelen.

Dat Marianne een pro is op het gebied van uitgebalanceerde voeding blijkt wel uit haar boek ‘Leef je Fit’. In dit boek biedt zij de lezer een kijkje in de keuken van een topatleet. Ze helpt je te begeleiden naar een gezonder leven. Ook al zijn we niet allemaal topsporters, iedereen heeft behoefte aan goede voeding en een paar basics voor een gezonder leven.

Thomas Bohsen

Thomas Bohsen

Koi Consul / Koisan Denmark

Wij zijn jaren geleden begonnen met House Of Kata voer te gebruiken om onze Koi te voeren en hebben sindsdien niets anders meer gebruikt. Van 2007 tot 2013 hebben we samen met onze klanten 573 prijzen weggehaald: 9 x Grand Champion, 2 x Jumbo Champion, 5 x Supreme Champion, 7 x Adult Champion, 3 x Mature Champion,2 x Young Chamion, 10 x Baby Champion, 1 x Most Unique Koi, 2 x Junior Tategoi, 1 x Senior Tategoion verschillende shows: Holland Koi Show, Interkoi Duitsland, Euro Regio Koishow, Nordic Koishow, Tyskland, Dansk Koishow, België indoor koi-show. Alle vissen werden gevoerd met Royal mix.

In 2010 zijn we begonnen met het testen van een combinatie van Royal Mix en Super Grower 50/50 en dan zien we een zeer hoge groeicijfers en een uitstekende huidkwaliteit. Tegelijkertijd krijgen we uitstekende feedback van onze vele tevreden klanten in en rond Scandinavië. Het zou niet eerlijk zijn als wij het voer zouden aanbevelen, want wij verkopen het zelf; kijk maar eens naar de vissen, die vertellen altijd het ware verhaal!

Jose Antonio Saiz

Jose Antonio Saiz

Espanola del Koi

Ik voer mijn Koi samen met andere Spaanse fans sinds 2005, de Supreme Propolis en Royal Mix zijn de twee favorieten. We zijn de afgelopen zes jaar meer dan tevreden geweest. We hebben uitstekende groeicijfers bereikt en een geweldige huidkwaliteit (behoud van de juiste kleur). Het wit (Shiro) is schoon en intens gebleven. Ik ben ook tevreden over het kleine residu dat achterblijft bij het voeren van de Koi; voor mij is dit net zo belangrijk. Ik gebruik ook Kamiac, dat uitstekende resultaten geeft na waterverversingsprocessen en ook helpt om de biologische capaciteit van het filter te vergroten. House of Kata ontpopt zich als een innovatief bedrijf, dat voortdurend groeit en een zeer goede klantenservice biedt.

Masaru Saito

Masaru Saito

Japanse fokker

In 2006 bracht Alan San (Coogan) mij in contact met House Of Kata Koi Foods. Deze firma maakt Koivoeding van hoge kwaliteit beschikbaar voor de grotere markt in Europa, maar ook in de rest van de wereld blijken mensen dit geweldige merk te ontdekken.

Stefan Malm

Stefan Malm

Nordic Koishow

Ik gebruik uw voer voor mijn Koi en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Ze groeien goed en de huidkwaliteit is 100%.

 

Donald Stewart

Donald Stewart

Hobbyist

Ik geloof dat House Of Kata Royal Mix het beste allround voedsel is dat er is.

 

Alan Coogan

Alan Coogan

Show jury

Ik heb uw Koivoer nu zo’n vier seizoenen gebruikt (The Royal Mix en de Super Grower) en ik kan zeggen dat het het beste voer is dat ik ooit heb gebruikt, met als resultaat een uitstekende groei en huidkwaliteit. De vissen zijn in fantastische conditie en zoals u weet hebben we op de Nationale Show 23 prijzen gewonnen waaronder 10 eerste prijzen. Alle prijzen waren in de maten 6, 7 en 8. We hebben ook deelgenomen aan de Essex Koi Show waar we Grand Champion, Mature Champion en nog enkele andere prijzen hebben gewonnen. Ik heb de beste groeicijfers sinds enkele jaren, een aantal Koi die de laatste jaren nauwelijks groeiden zijn twee tot drie centimeter gegroeid. Veel Koi zijn tussen de zes en zeven centimeter gegroeid; dit zijn allemaal grote Koi variërend nu tussen de 77 en 87 centimeter. De Kigoi die van Sakai’s veiling werd gekocht toen u 18 maanden geleden bij mij was (toen 35 centimeter), is nu 80 centimeter en heeft de beste Kawari Mono maat 7 gewonnen.

Heather Payne

Heather Payne

Show jury

Sinds ik ben overgestapt op Royal mix heb ik gemerkt dat kieskeurige eters beter eten en geen restjes achterlaten.

 

Bernie Woollands

Bernie Woollands

Show jury

Ik ben momenteel The Royal Mix aan het testen en tot nu toe ziet alles er veelbelovend uit.

 

Mr. D, Pope

Mr. D, Pope

Show jury

Ik hou van het voer omdat het mijn Koi een gevarieerd dieet geeft zonder dat ik een selectie voer hoef aan te schaffen dat gemengd moet worden. Ik ben zeer tevreden met de resultaten tot nu toe.

Harry van Barreveld

Harry van Barreveld

Hobbyist

Voor mij is House Of Kata Koivoer het beste wat de markt op dit moment te bieden heeft. Het laat geen verkleuring achter en laat nauwelijks afval achter, zelfs niet bij zware voerprogramma’s. Dit betekent dat het voer zeer goed wordt verteerd door de Koi. Ik ben meer dan tevreden over de ontwikkeling van onze vissen; de groeisnelheid is bovengemiddeld en de kleurontwikkeling schitterend.

In 2006 werd ik op de Hilvarenbeekse Koi Show uitgeroepen tot “Beste Nederlandse Karper”. We namen negen eerste prijzen, zeven tweede prijzen en een Champion award (Beste in alle maatsoorten) mee naar huis. Deze prestatie hadden we nooit kunnen leveren zonder het gebruik van Super Grower en Royal mix.

Jan van Schaik

Jan van Schaik

Hobbyist

Ervaringen met het voeren van Royal mix: Na een heel seizoen testen zijn mijn ervaringen veelbelovend. Hoogtepunten: de vissen eten het graag, ik heb dit seizoen een geweldige groei waargenomen, minder afval en een verbeterde kwaliteit. Ik was het meest onder de indruk van de resterende huidkwaliteit en glans. Vissen van hoge kwaliteit ontwikkelen zich zeer goed op dit voer. De prijs/kwaliteit verhouding is verrassend goed; dit merk kan zich meten met elk “veel duurder” merk op de markt! We zullen deze “beste koop” producten zeker blijven gebruiken.